Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Designer Skjerf

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av designer skjerf i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable mote stoles. Du kan kjøpe designer skjerf på billig og engros-pris på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av designer skjerf til ditt hjem. Vår designer skjerf er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av våre designer skjerf tilgjengelig på vår nettside.

Vi tilbyr våre kunder med en rekke designer skjerf som tilbys i tiltalende farger med sofistikert og tradisjonell brodering arbeidet gjort. Finnes i ulike farger, design og mønstre å velge mellom, kan vår handloom med designer skjerf bli levert i bulk mengder innen kortest mulig ledetid. Dette er en perfekt engros nettsted for å kjøpe designer skjerf på engros og billig pris.

De designer skjerf som tilbys av oss gir en veldig trendy, stilig og elegant utseende og fargene som brukes er naturlig og permanent. Våre erfarne håndverkere gjør seg disse eminente produktene høyt på internasjonale standarder. De anvendte garnene i å lage skjerf er helt naturlig og er laget av fin kvalitet på råstoffet, noe som gir en grasiøs utseende. Disse skjerfene er myke i naturen og er tilgjengelig til fornuftige priser. Vi selger høyeste kvalitet designer skjerf på engros-og rabatt pris som passer dine budsjetter.

 

Designer Skjerf
Designer Skjerf

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge