Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Fur Skjerf

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av Buff skjerf i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable mote stoles. Du kan kjøpe fleece stjal satt billig og engrosprisen på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av Buff Scarf til ditt hjem. Vår Buff skjerf er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av vår Buff Scarf er tilgjengelig på vår nettside.


Den fleece av Ural geiter er en av de fineste naturlige fibre som har vært ansatt i produksjon av høy kvalitet russisk Oren burg wraps. Disse er produsert med en kombinasjon av geit fiber og silke som gir en meget høy kvalitet. Den silke hjelper å beholde form av fiber og dermed forbedrer sin styrke. Vi er sikker på at du vil ønske å kjøpe vår Buff skjerf, som selges på billig og engros-pris.

Det fleece Støle er flettet inn i mange former og et utvalg av geometriske design, kvadratiske, rektangulære og trekantet mens fargen avhenger av geitost coloring. Disse Buff Skjerf er eksepsjonelle produkter og de krever like eksepsjonell teknologisk prosess, unikt utstyr og dyktige arbeidere på fabrikken. Den største delen av strikketøy prosessen er gjort for hånd med bare vanlige operasjoner gjort på maskinen. Det gjør at strikkerne å fokusere mer på fantasifull arbeid strikking og gjør sluttproduktet feilfri. Vårt firma er ekspert på design, produksjon og salg av Buff Scarf.

 

Fur Skjerf
Fur Skjerf

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge