Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Jamawar Skjerf

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av pels Skjerf i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable pels skjerf. Du kan kjøpe pels skjerf på billig og engros-pris på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av Fur skjerf til ditt hjem. Våre pels skjerf er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av våre Fur Skjerf er tilgjengelig på vår nettside.

Ved første du kanskje tenker at de har ganske begrenset anvendelse. De kan bare brukes i de kaldeste været og pakket rundt en stor, klumpete pels. Tvert imot! Fur skjerf kan brukes på mange andre måter og er egnet for flere ulike antrekk og anledninger. Vi er sikker på at du vil ønske å kjøpe våre pels skjerf, som selges på billig og engros-pris.

Selvfølgelig den mest opplagte bruken er utendørs vinter bruk. Men du trenger ikke vente til den kaldeste dagen i året for å bryte ut faux kanin eller rev. Så snart en liten dram vises i luften inntil den våte, kalde vårvinden stilner, er en rev sjal en passende tilbehør. Du trenger ikke å lagre den for bulkiest av vinterfrakk, men i stedet koble den med en lettere jakke og fortsatt holde meg varm. Mange av kroppens temperatur påvirkes av hodet og nakken så hvis du ønsker å være varm, trenger du ikke å pakke opp kroppen din, må du pakke opp hodet og nakken. Og en vakker fuskepels skjerfet kan gjøre akkurat det. Vårt firma er ekspert på design, produksjon og salg av pels skjerf.

 

Jamawar Skjerf
Jamawar Skjerf

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge