Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Kashmir Skjerf

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av kashmir skjerf i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable mote stoles. Du kan kjøpe kasjmir sjal på billig og engros-pris på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av kashmir skjerf til ditt hjem. Våre kasjmir skjerf er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av våre kasjmir skjerf er tilgjengelig på vår nettside.

Vi bringer frem overlegen kvalitet i kasjmir sjal som er tilgjengelige i ren samt vevd jacquard. Cashmere skjerf tilbys av oss er mye etterspurt i nasjonal og internasjonal kvalitet for sin glatte strukturert stoffet. Vi er de dominerende kasjmir skjerf produsenter, eksportører og leverandører. Du kan kjøpe våre kasjmir skjerf, som selges på billig og engros-pris i salget organiseres på butikken vår.

Klienter kan velge trendy kasjmir sjal fra vårt store utvalg i en rekke av broderdesign og floral utskrifter. Våre varme kasjmir skjerf legge perfekt aksenten feminin stil. De broderidesign i kontrastfarger ser svært elegant. Disse er tilgjengelige i en mengde utførelser og mønstre som per kundenes krav. Vi er sikker på at du vil ønske å kjøpe våre kasjmir skjerf, som selges på billig og engros-pris.

 

Kashmir Skjerf
Kashmir Skjerf

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge