Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Menn Sjal

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av menn sjal i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable menn sjal. Du kan kjøpe menn sjal på billig og engros-pris på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av menn sjal til ditt hjem. Våre menn sjal er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av våre menn sjal er tilgjengelig på vår nettside.

 

Vår spesialisering ligger i å gi til de anerkjente kunder elegant designet menns sjal. Mennenes sjal tilbudt av oss har fanget den fancy av mange kunder og verdsatt over hele verden. På grunn av sin eksklusive kvalitet, har vi oppnådd en prisverdig navn i markedet for produksjon, eksport og levere beste menns sjal.
Dette er en perfekt engros nettsted for å kjøpe menn sjal på engros og billig pris.

 

Menn sjal for menn er en lett ullstoff vevd i forskjellige størrelser og farger. Menn drapere den rundt og over skuldrene. Det er vanligvis laget av mølle-spunnet stoff og noen ganger fra hånd-spunnet innslag også. Du kan kjøpe menn sjal til rabatterte priser på salget organiseres på vår nettbutikk.

 

 

Menn Sjal
Menn Sjal

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge