Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Mote Sjal

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av mote sjal i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable mote sjal. Du kan kjøpe mote sjal på billig og engros-pris på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av mote sjal til ditt hjem. Våre mote sjal er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av våre mote sjal er tilgjengelig på vår nettside.

Vi har et stort utvalg av mote sjal, som er varm så vel som svært elegant. Designene er alltid upåklagelig og kan lett skille seg ut. Vårt team av godt kvalifiserte designere er motivert for å hente ut siste kunst i design. Kvinner mote sjal er produserer av høy kvalitet stoff, som er, ikke bare veldig varm, men også samtidig ikke er for tung eller tykk. Vi har også pashmina mote sjal, som er universelt ansett for warmness. Vi er blant de største pashmina mote sjal eksportører og leverandører. Vårt firma produserer bredt spekter av mote sjal på engros og billig pris med god kvalitet.

Med en rik erfaring i bransjen på nesten to og et halvt tiår har vi dukket opp som en av de fremste produsenter og eksportører av utrolige samlinger av moten
sjal. Disse tilbys også i tilpassede design. Vi tilbyr disse sjalene til våre verdifulle kunder i standardstørrelser og sofistikerte farger. Dette er en perfekt engros nettsted for å kjøpe mote sjal på engros og billig pris.

 

Mote Sjal
Mote Sjal

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge