Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Pashmina Sjal

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av pashmina sjal i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable pashmina sjal. Du kan kjøpe pashmina sjal på billig og engros-pris på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av pashmina sjal til ditt hjem. Våre pashmina sjal er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av våre pashmina sjal er tilgjengelig på vår nettside.

Vi er produsenter, leverandører av silke pashmina sjal fra India. Med disse silke pashmina sjal, oppleve myk følelse og skjønnhet ren silke "pashmina" sjal med uovertruffen brodering av veverne i dalen. Den glans av silke og mykheten pashmina gjenspeiles i våre innsamlings tiltrekninger og trollbinder på looker å kjøpe alle pashmina design. Vårt firma produserer bredt spekter av pashmina sjal på engros og billig pris med god kvalitet.

De pashmina sjal fra huset til Duggal Sjal Industries kommer i en rekke av viskose innganger og design som markerer berøring og smak av mote for en langtur. Vi gjør også bruk av databaserte programmet generatorer som bistår oss i å oppnå det beste når det gjelder produktkvalitet av materiale og teknikk. Dette er en perfekt engros nettsted for å kjøpe pashmina sjal på engros og billig pris.

 

Pashmina Sjal
Pashmina Sjal

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge