Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Plaid Skjerf

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av rutete skjerf i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable mote stoles. Du kan kjøpe rutete skjerf i billig og engros-pris på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av rutete skjerf til ditt hjem. Våre rutete skjerf er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av våre rutete skjerf er tilgjengelig på vår nettside.


Vi enkelt designe skjerf som er laget med premium kvalitet stoff, som er anskaffet med dyp omsorg. Disse stoles er tilgjengelig i ulike mønstre som sjekker, sirkler, sikksakk mønstre, blomster og blader. Laget ved hjelp av svart og hvitt lin, alle våre skjerf er lette å bære og kan også være hånd vasket med stor letthet. Våre sjal er også oppsiktsvekkende og reflektere individualistisk stil. Dette er en perfekt engros nettsted for å kjøpe rutete skjerf på engros og billig pris.

Vi produserer og leverer rutete skjerf som er tilgjengelig i ulike design, farger og mønstre. Disse rutete skjerf kan enkelt brukes i både somre og vintre og passer perfekt til enhver klær. Våre rutete skjerf er glatt i overflate og brukes som motetilbehør. Lett å vaske og farge festing, disse skjerf hente ut feminin skjønnhet og er mye etterspurt i det globale markedet. Vi selger høyeste kvalitet rutete skjerf i engros-og rabatt pris som passer dine budsjetter.

 

Plaid Skjerf
Plaid Skjerf

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge