Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Sport Skjerf

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av sport skjerf i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable sport skjerf. Du kan kjøpe sports skjerf på billig og engros-pris på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av sports skjerf til ditt hjem. Våre sport skjerf er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av vår sport skjerf er tilgjengelig på vår nettside.

Med kunden fokusert tilnærming og rik industriell erfaring, kan vi tilby Sport skjerf. Vi produserte disse skjerfene hjelp fremste kvalitet bomull som er i samsvar med ulike globale standarder. Våre produkter er sammensatt med konkurransedyktige fordel som høy tetthet, sterk elastisitet, slitesterk overflate og foret med sterke stoff. Alle som står oppført under disse kategoriene er skjerf med striper, netto skjerf og flerfarget skjerf.

Ladies Sport Skjerf

Vi tilbyr et bredt spekter av sport-skjerf som viser individualistisk stil og kompromissløs kvalitet. Disse inkluderer sport skjerf; heklet skjerf, maskin trykte skjerf, paisleys skjerf, fløyel skjerf, rayon skjerf, bomull skjerf og satin skjerf. Vårt utvalg av sport-skjerf er kjent for myk tekstur, utsøkt finish, varierte farger og dekorasjoner.

 

Sport Skjerf
Sport Skjerf

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge