Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Strikk Sjal

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av strikke skjerf i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable strikk skjerf. Du kan kjøpe strikk skjerf på billig og engros-pris på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av strikke skjerf til ditt hjem. Våre strikke skjerf er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av våre strikke skjerf er tilgjengelig på vår nettside.

På grunn av vår rike bransjeerfaring, er vi involvert i produksjon og leveranser av et bredt spekter av strikkede skjerf. Fabrikkert med den overlegne kvaliteten garn, disse skjerfene er tilgjengelig i ulike design, former og mønstre, som legger nåde til utseendet til bæreren. Bortsett fra å formidle skjønnhet, disse skjerf også gi varme til bæreren, og er dermed foretrukket under vintersesongene. Vårt firma produserer bredt spekter av strikke skjerf på engros og billig pris med god kvalitet.

Ull Hånd Strikket Skjerf

Mønsteret med rakner gjør disse ullskjerv ideell kompliment for hver antrekk. Disse vakre stoles er laget av luksuriøse stoff som gir en myk og kjærtegnet touch til huden. Dette er en perfekt engros nettsted for å kjøpe strikke skjerf på engros og billig pris.

 

Strikk Sjal
Strikk Sjal

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge