Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Stripete Sjal

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av stripete sjal i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable mote stoles. Du kan kjøpe stripete sjal satt billig og engrosprisen på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av stripete sjal til ditt hjem. Våre stripete sjal er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av våre stripete sjal er tilgjengelig på vår nettside.

Designer Duggal Sjal Industries sin stripete sjal gjenspeiler en begavelse for high-end fashion. Tilgjengelig i striper det er svært ettertraktet i glamour verden. Dette sjalet er i henhold til stiluttrykk og er ekstremt varm og ren siden det er laget av 100% myk ull. Essensen av elegante farger er vevd inn i den luksuriøse stoff som gjør den til en ideell slitasje å pryde enhver anledning eller hendelse. Dobby sjal er også tilgjengelig i skinnende lyse reversible farger. Dette er en perfekt engros nettsted for å kjøpe stripete sjal på engros og billig pris.

Dette er en silke ull sjal i flerfargede striper. Disse stripene gir den en svært eksklusiv stykke mote, alltid holder deg fremover i dagens mote liga. I denne samlingen av sjal. Vi designer, det er mange andre slike typer sjekker, striper, selv design tilgjengelig i full farge sortiment, som nyanser, lys, pastell og mørk. Som per kundens valg. Vi selger høyeste kvalitet vinter sjal på engros-og rabatt pris som passer dine budsjetter.

 

Stripete Sjal
Stripete Sjal

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge