Duggal Sjal Industries Scarves, Sjals & Stoles , Amritsar, India 
  
   Ull Sjal

Duggal Sjal Industries er en kjent produsent, eksportør, grossist og selger av ull sjal i Oslo, Norge. Vi produserer og selger stilige, vakre og fasjonable ull sjal. Du kan kjøpe ull sjal på billig og engros-pris på butikken vår. Vi vil gjøre frakt av ull sjal til ditt hjem. Våre ull sjal er produsert i farger som svart, hvit, grønn, rød og rosa. Online katalog av våre ull sjal er tilgjengelig på vår nettside.

Vi tilbyr et bredt spekter av ren ull sjal, stoles, skjerf, og firkantede og sengetøy. Våre ull sjal, stoles og skjerf er laget av ekte australsk merino ull. Vi tilbyr vanlig ull sjal, broderte ull sjal, designer ull sjal, ull jamavar sjal og kokte ull sjal.

Vi tilbyr et bredt utvalg av Silke Ull Sjal og Skjerf, som har blitt produsert fra kvalitet ull og silke. Disse er behagelige og myke og kan brukes i enhver årstid. Tilgjengelig i mange utførelser og farger, våre sjal og stoles reflektere mote appell. Designet for å utmerke seg, har de skapt et stort behov i det nasjonale så vel som internasjonale markeder. Vårt firma produserer bredt spekter av ull sjal på engros og billig pris med god kvalitet.

Med verdenskjente tradisjonelle mønstre og overlegen kvalitet, blir de tilbudt til rimelige kostnader. Dette er en perfekt engros nettsted for å kjøpe ull sjal på engros og billig pris.

 

Ull Sjal
Ull Sjal

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjal Industries Skjerf, Sjal, Oslo, Norge