Duggal Sjalar Industries Scarves, Sjalars & Stoles , Amritsar, India 
  
   Buff Halsdukar

Duggal Sjalar Industries är en berömd tillverkare, exportör, grossist och säljare av Buff Halsdukar i Stockholm, Sverige. Vi tillverkar och säljer snygga, vackra och trendiga mode stoles. Du kan köpa fleece stola satte billigt och partipris i vår shop. Vi kommer att göra transporten av Buff Halsdukar till ditt hem. Våra Buff halsdukar är tillverkade i färger som svart, vit, grön, röd och rosa. Online katalog av våra Buff Halsdukar finns på vår hemsida.


Den fleece med Ural getter är en av de finaste naturliga fibrer som har använts vid tillverkning av hög kvalitet ryska Oren burg wraps. Dessa tillverkas med användning av en kombination av get fiber och silke, som resulterar i en mycket hög kvalitet. Silket hjälper till att hålla kvar formen av fibern och därigenom ökar dess hållfasthet. Vi är säker på att du vill köpa våra Buff Halsduk, som säljs på billigt och grossistpriset.

Ullen stolan är invävda i många former och ett sortiment av geometriska mönster, fyrkantiga, rektangulära och triangulära, medan färgen beror på get färg. Dessa Buff halsdukar är exceptionella produkter och de kräver lika exceptionell teknisk process, unik utrustning och högutbildade arbetstagare på fabriken. Den största delen av stickningsprocessen görs för hand med endast ordinarie verksamhet gjort på maskinen. Det gör att stickare att fokusera mer på fantasifulla arbete stickning och gör slutprodukten felfri. Vårt företag är expert på utformning, tillverkning och försäljning av Buff halsdukar.

   

 Buff Halsdukar
 Buff Halsdukar

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjalar Industries Halsdukar, Sjalar, Stockholm, Sverige