Duggal Sjalar Industries Scarves, Sjalars & Stoles , Amritsar, India 
  
   Randig Sjalar

Duggal Sjalar Industries är en berömd tillverkare, exportör, grossist och säljer randiga sjalar i Stockholm, Sverige. Vi tillverkar och säljer snygga, vackra och trendiga mode stoles. Du kan köpa randiga sjalen satt billigt och partipris i vår shop. Vi kommer att göra transporten av randiga sjalar till ditt hem. Våra randiga sjalar är tillverkade i färger som svart, vit, grön, röd och rosa. Online katalog av våra randiga sjalar finns på vår hemsida.

Designer Duggal Sjalar Industries: s randiga sjalar återspeglar en kapitalförsäkring för high-end fashion. Finns i ränder det är mycket eftertraktad i glamour världen. Denna sjal är enligt stil uttalande och är extremt varmt och rent, eftersom det består av 100% mjuk ull. Det väsentliga i eleganta färger vävs in i lyxiga tyget som gör det till en idealisk slitage nåd något tillfälle eller händelse. Dobby sjal finns även i skimrande ljusa reversibla färger. Detta är ett perfekt grossist webbplats för att köpa randiga sjalar på grossist-och billigt pris.

Detta är en siden ull sjal i flerfärgade ränder. Dessa ränder ger den ett väldigt exklusivt bit av mode, alltid hålla dig framåt i dagens mode League. I denna samling sjalar. Vi designar, finns det många andra sådana typer av kontroller, ränder, mönster själv finns i fyrfärg sortiment, som skuggor, ljus, pastell och mörka. Enligt kundens val. Vi säljer högsta sjalar kvalitet vinter på grossist-och rabatterat pris som passar dina budgetar.

   

Randig Sjalar
Randig Sjalar

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjalar Industries Halsdukar, Sjalar, Stockholm, Sverige