Duggal Sjalar Industries Scarves, Sjalars & Stoles , Amritsar, India 
  
   Ull Sjalar

Duggal Sjalar Industries är en berömd tillverkare, exportör, grossist och säljare av ull sjalar i Stockholm, Sverige. Vi tillverkar och säljer snygga, vackra och trendiga ull sjalar. Du kan köpa ull sjalar på billigt och partipris i vår shop. Vi kommer att göra transporten av ull sjalar till ditt hem. Våra ull sjalar är tillverkade i färger som svart, vit, grön, röd och rosa. Online katalog av våra ull sjalar finns på vår hemsida.

Vi erbjuder ett brett sortiment av ren ull sjalar, stoles, halsdukar och kvadratiska och lakan. Våra ull sjalar, stoles och halsdukar är tillverkade av äkta australiensisk merinoull. Vi erbjuder enkla ull sjalar, broderade sjalar ull, designer sjalar ull, ull sjalar jamavar och kokt sjalar ull.

Vi erbjuder ett brett utbud av Sjalar Silk ull och Stoles, som har tillverkats av kvalitet ull och silke. Dessa är bekväma och mjuka och kan bäras under alla årstider. Finns i många mönster och färger, våra sjalar och stoles speglar mode överklagandet. Designad för att excel, har de skapat en bred efterfrågan på såväl nationella som internationella marknader. Vårt företag tillverkar brett sortiment av ull sjalar på grossist-och billigt pris med god kvalitet.

   

Ull Sjalar
Ull Sjalar

Copyright © 2012-2013 Duggal Sjalar Industries Halsdukar, Sjalar, Stockholm, Sverige